Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ιβηρικός "εμφύλιος" !!

     Ιβηρικός ''εμφύλιος'' ο σημερινός ημιτελικός με την Ισπανία να αγωνίζεται κόντρα στην Πορτογαλία. Η Ισπανία, η οποία και κατέκτησε το euro 2008 και το μουντιάλ το 2010, θέλει και φέτος να πάρει το Ευρωπαϊκό τρόπαιο σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη κόντρα στην Γαλλία, ωστόσο είναι για δύο μέρες λιγότερο ξεκούραστη. Η Πορτογαλία από την άλλη, θέλει όσο τίποτε άλλο μια ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου. Προσπαθεί κάθε
φορά αλλά δεν τα καταφέρνει. Φέτος δείχνει ικανή να το κάνει ακόμα και αν υπάρχουν πολύ δύσκολες ομάδες στους 4. Με οδηγό τον Κ.Ρονάλντο θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση σήμερα. Εκτός από τα 3 γκολ που έχει πετύχει έχει και πολλά δοκάρια! Αναμένεται να σκοράρει σήμερα, αφού θέλει και να βγει πρώτος σκόρερ.
     Στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας, η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται στον πρώτο τελικό Λιμπερταδόρες την Κορίνθιανς. Ο τελικός είναι διπλός και η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Στα τελευταία τους ματς και οι δύο ομάδες έχουν μόνο under ενώ η Κορίνθιανς διαθέτει την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης με μόνο 3 γκολ παθητικό. Φαίνεται πως οι δύο ομάδες θα παίξουν συντηρητικά και δύσκολα θα κριθεί νικητής. 

Ισπανία - Πορτογαλία g/g (2.20)    --    Μπόκα - Κορίνθιανς under (1.50)      X    30
Πορτογαλία mvp: Ρονάλντο (4.50)    Χ  15
σκόρερ head 2 head : Ρονάλντο v Τόρρες , Ρονάλντο (3.75)  Χ  15
Ρονάλντο σκόρερ οποτεδήποτε (3.00)   Χ  15
υπόλοιπο euro : 945
-Ελπίζω να μην είναι η 'έκπληξη' του Euro ο Τόρρες, που μάλλον δεν θα ξεκινήσει και στην αρχική ενδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου