Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Μικρές αλλά καλές αποδόσεις !

Μεγάλο ταμείο πήγαμε την Τετάρτη και θα πηγαίναμε σε μεγαλύτερο εάν αντί για σύστημα 2 παίζαμε το 2-3... Το φοβήθηκα όμως και δυστυχώς θα αρκεστούμε σε λιγότερες μονάδες. Πάμε στα σημερινά με μια τριάδα να ξεχωρίζω. Στο πρώτο ματς, Λίβερπουλ και Τσέλσι παίζουν στον τελικό του FA cup με τις δύο ομάδες να θέλουν τον τίτλο λόγω της κακής παρουσίας στο πρωτάθλημα. Το goal/goal είναι στο 1,83 και θα το τιμήσω αφού και οι δύο ομάδες σκοράρουν συνεχώς στην διοργάνωση.
Στην Ιταλία τώρα, η Ρόμα υποδέχεται την Κατάνια με την παράδοση να είναι υπέρ της. Θέλει την νίκη προκειμένου να προλάβει την έξοδο της στην Ευρώπη, κόντρα σε μια αδιάφορη βαθμολογικά Κατάνια. Στο τρίτο ματς, Λέτσε - Φιορεντίνα  το Λέτσε με νίκη αποκτά βάσιμες ελπίδες για  σωτηρία, ενώ η Φιορεντίνα αρκείται στο Χ2. Εμείς πάντως θα αρκεστούμε στο under!!
Για κλείσιμο  θα παίξω  σε δυάδα το ματς της Ατλέτικο κόντρα στην Μάλαγα. Η πρώτη θα παίξει στον τελικό του Europa την Τετάρτη και αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές ενώ η Μάλαγα θέλει τους βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσει την 4η θέση που θα την οδηγήσει στο Champions League! Σε καλούτσικη απόδοση το Χ2 , ενώ πιο τολμηρό το καλοπληρωμένο 2πλό. Εγώ θα προτιμήσω το Χ2 γιατί το φοβάμαι πολύ το Χ. Για τον ίδιο Ευρωπαϊκό λόγο, θα παίξω και το Χ2 της Μπιλμπάο με την Χετάφε. Ραντεβού αύριο με νέα στήλη και ελπίζω με περισσότερες επιλογές! Καλό Σαββατόβραδο και καλή ψήφο αύριο.  
ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μοναδες.
Προηγουμενο Υπολοιπο: 2.176 μονάδες.
Κέρδη Τετάρτης : 444 μονάδες
νέο υπόλοιπο : 2.620 μονάδες 
τριάδα : Λίβερπουλ g/g (1,83)  --  Ρόμα 1 (1,53)  --  Λέτσε under (1,75)    Χ  30
δυάδα : Ατλετικο Χ2 (1,72)  --  Μπιλμπάο Χ2 (1,72)     Χ 15
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 2.575 μονάδες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου