Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Αχ αυτές οι καθυστερήσεις!

Στην τελευταία φάση του αγώνα έβαλε γκολ η Νορθάμπτον και έτσι χάσαμε την 4η ισοπαλία και μια δυνατή νίκη που θα έβαζε την κάβα στα θετικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ήταν σημαντικό και το 3/6 που έβγαλε ένα μικρό κέρδος και μας πήγε ταμείο για 2η συνεχόμενη μέρα.
Πάμε στα σημερινά με αρκετές επιλογές να μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Αρχή από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και δύο σημεία, την ισοπαλία στο ματς Ντιναμό Δρέσδης-Μπραουνσβάιγκ (βολικό σημείο και για τις δύο,με την φιλοξενούμενη μάλιστα να έρχεται από 4 συνεχόμενες) και το διπλό της τρομερής Άιντραχτ Φρανκφούρτης(που πέρασε στην πρώτη θέση και θέλει να μείνει σε αυτήν) στην έδρα της αδιάφορης Ντούισμπρουγκ. Από την πρώτη κατηγορία τώρα θα πάμε με το διπλό της Χόφενχαιμ (η Καιζερσλάουτεν κάνει ήδη σχέδια για την δεύτερη κατηγορία στην οποία και θα αγωνίζεται του χρόνου,ενώ πάει και για ρεκόρ με 18 ματς χωρίς νίκη) και τον άσσο της Φράιμπουργκ που πραγματοποιεί εξαιρετικό δεύτερο γύρο. Από την ίδια κατηγορία τέλος θα επιλέξουμε και ένα πολύ μεγάλο σημείο(που εμπεριέχει και αρκετό ρίσκο όπως είναι λογικό), το διπλό της Χέρτα μέσα στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Η γηπεδούχος αναμφισβήτητα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την έξοδο στο champions league, τελευταία όμως δείχνει κουρασμένη. Η Χέρτα κλασική ομάδα Ρεχάγκελ θα παίξει κλειστά και θα επιδιώξει να βάλλει ένα γκολ και να πάρει την νίκη. Το ματς δεν θα ναι εύκολο, μπορεί η Γκλάντμπαχ να ξυπνήσει και να ρίξει 3,αλλά αυτά τα 6.5 είναι τεράστια και θα το ρισκάρουμε.
Στην Γαλλία τώρα θα πάμε με την νίκη της Εβιάν που υποδέχεται την Ρεν (η οποία θα έχει το μυαλό της στην Τετάρτη και τον ημιτελικό του κυπέλλου) και το διπλό της Λιλ (που μπήκε για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος) στην έδρα της μέτριας Μπρεστ. Από Ιταλία κρατάμε το διπλό της ανανεωμένης Ίντερ στην έδρα της Κάλιαρι,ενώ από Αγγλία τον άσσο της Μπόλτον κόντρα στην κακή εκτός έδρας Φούλαμ. Από Αυστρία μικρός αλλά και δυνατός είναι ο άσσος της πρωτοπόρου Σάλτσμπουργκ, από Σκωτία σε καλή απόδοση είναι το διπλό της Νταντί Γιουνάιτεντ στην έδρα της Αμπερντίν, και από Πορτογαλία θα πάμε με τον άσσο της Μπράγκα στο ντέρμπι με την Πόρτο. Κλείνοντας θα επιλέξουμε μια ακόμη βολική ισοπαλία στο ματς Μπέτις-Βιγιαρεάλ.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μονάδες. 
Προηγούμενο Υπόλοιπο1.535 μονάδες.
Κέρδη Προηγούμενης Στήλης: 95 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.630 μονάδες.
Τριάδα Φαβορί: Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2(1.7) - Σάλτσμπουργκ 1(1.45) - Λιλ 2(1.75), Σύνολο(4.13) x 30 μονάδες.
Σύστημα 3-6: Ντιναμό Δρέσδης x(3.3) - Χόφενχαιμ 2(2.4) - Φράιμπουργκ 1(2.1) - Νταντί Γιουνάιτεντ 2(2.1) - Χέρτα 2(6.5) - Μπέτις x(3.4), Σύνολο 63 μονάδες.
Δυάδα: Ίντερ 2(2.1) - Μπόλτον 1(2.5),Σύνολο(5.25) x 30 μονάδες.
ΔυάδαΕβιάν 1(2.6) - Μπράγκα 1(3.2),Σύνολο(8.32) x 30 μονάδες.
Σύνολο: 153 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.477 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου