Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ....

Δεν πέρασε η χθεσινή τριάδα αλλά δεν μας πείραξε ιδιαίτερα αφού δεν ήταν κάτι φοβερό. Σάββατο σήμερα,με υπέροχο καιρό, και τα πρωταθλήματα μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική ευθεία. Πολλά ματς είναι στο όριο για αυτό και θα επιλέξω λίγα ματς.
Ξεκινώντας από την Γερμανία δυνατός είναι ο άσσος  της Βέρντερ Βρέμης κόντρα στην ντεφορμέ Μάιντζ.Η επιστροφή του αρχισκόρερ  Πιζάρο μας βοηθάει ακόμα περισσότερο. Στην ίδια χώρα αλλά στην δεύτερη κατηγορία θα επιλέξουμε και το διπλό την πρωτοπόρου Γκρόιτερ Φιρτ  στην έδρα της Άουε των πολλών απουσιών. Για να κλείσουμε μια δυνατή τριάδα θα προσθέσουμε το διπλό την Τσέλσι στην έδρα της Άστον Βίλα. Οι Λονδρέζοι τα δίνουν όλα για να προλάβουν την έξοδο στο champions league της επόμενης περιόδου και η Βίλα δύσκολα θα τους σταθεί εμπόδιο. Η μόνη μας ένσταση είναι το πως θα αντιδράσουν οι παίκτες της γηπεδούχου έπειτα από την ανακοίνωση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο αρχηγός Πετρόφ. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι η Τσέλσι εύκολα η δύσκολα θα πάρει το ματς.
Στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας τώρα μια καλή τριάδα είναι ο άσσος της Πλίμουθ, το διπλό της Ρέξαμ και το over στο ματς Άκρινγκτον-Γουίμπλεντον. Πίο χαλαρή τριάδα από την προηγούμενη αλλά και αυτήν με πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.
Τέλος για το απόγευμα του Σαββάτου θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμη ένα χαλαρό bet με τα πολύ πιθανά over στα ματς Βαγιαδολίδ-Λας Πάλμας και Μπλάκπουλ-Σαουθάμπτον συνδυάζοντας τα με την ισοπαλία στο ματς Λοριάν-Εβιάν (αποτέλεσμα που βολεύει και τις δύο).
Τα περισσότερα σημεία είναι φαβορί σήμερα ενώ αύριο βλέπουμε μεγαλύτερες εκπλήξεις. Καλή Επιτυχία στις επιλογές σας!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ:  2.000 μονάδες. 
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1,844 μονάδες.
Δυνατή ΤριάδαΓκρόιτερ Φιρτ 2(1.65) - Βέρντερ Βρέμης 1(.95) - Τσέλσι 2(1.75), Σύνολο(5.63) x 60 μονάδες.
Αγγλική Τριάδα: Άκρινγκτον Over(1.85) - Πλίμουθ 1(2.1) - Ρέξαμ 2(1.9), Σύνολο(7.38) x 30 μονάδες.
Απογευματινή Τριάδα: Βαγιαδολίδ Over(1.8) - Μπλάκπουλ Over(1.72) - Λοριάν x(3.25), Σύνολο(10) x 30 μονάδες.
Σύνολο: 120 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.724 μονάδες.

1 σχόλιο: