Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Στο ρυθμό του Euro!

Καλημέρα! Πυρετωδώς ετοιμάζονται οι ομάδες για το Euro αφού απομένει λιγότερο από μια βδομάδα για την επίσημη έναρξη της διοργάνωσης. Συνεπώς μέχρι τότε τα ματς που στοιχηματικά θα έχουν ενδιαφέρον είναι ελάχιστα. Παρόλα αυτά αποφάσισα να κρατήσω μια δυάδα για σήμερα και αύριο ξεκινώντας από το φιλικό της Κροατίας με την Νορβηγία. Η αντίπαλος μας στον προκριματικό όμιλο Κροατία έκανε πειστικές εμφανίσεις κόντρα στην Τουρκία
και κατάφερε να φτάσει τελικά στα τελικά. Στα φιλικά μέχρι τώρα έχει δείξει καλά στοιχεία και θα παλέψει για την πρόκριση σε έναν δύσκολο όμιλο. Το παιχνίδι με την Νορβηγία είναι πρόβα τζενεράλε και μπορεί να φτάσει στην νίκη που καλοπληρώνει.
Αύριο τώρα θα πάμε με ένα σημείο από την Νορβηγία Β και συγκεκριμένα το διπλό της Χαμ Καμ στην έδρα της Χοντ. Από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας η Χοντ καθώς σε 8 αγώνες έχει 7 ήττες. Αντίθετα η φιλοξενούμενη είναι αήττητη για 6 σερί ματς και προέρχεται από 2 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες. Δύο σημεία λοιπόν για το Σαββατοκύριακο σε μια καλοπληρωμένη δυάδα που ελπίζουμε να επαληθευτεί!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μονάδες. 
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.395 μονάδες.
Δυάδα: Κροατία 2(2.65) - Χαμ Καμ 2(2.4),Σύνολο(6.36) x 30 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.365 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου