Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Όμιλος για τελικό ;!

Καλημέρα !! Πολύ κοντά στην νίκη ήταν χθες η Εθνική μας ομάδα, όπου μας τα χάλασαν o διαιτητής με τα ''Πολωνικά'' σφυρίγματα  και o Καραγκούνης με το χαμένο πέναλτι. Στο στοίχημα οριακά χάσαμε την Ελλάδα αλλά δεν μας πειράζει αφού το συναίσθημα δεν συνάπτει με το στοίχημα. Πιάσαμε όμως τον άσσο της Ρωσίας, που μας έδειξε πως έχει κέφια σε αυτό το Euro νικώντας τον αδύναμο κρίκο για μένα του ομίλου, την Τσεχία που όπως είπαμε και χθες δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που ξέραμε.
Στα σημερινά, τα φαβορί για την κατάκτηση του Euro παίζουν τα δικά τους ματς. Γερμανία, Πορτογαλία, και Ολλανδία τι και αν ανήκουν στον ίδιο όμιλο κάποιος από αυτούς, εάν όχι δύο, θα είναι στον μεγάλο τελικό! Ωστόσο, κάποιος πρέπει να μείνει έξω από την φάση των ομίλων! Η Ολλανδία απέναντι στην Δανία πιστεύω θα πάρει εύκολα ή δύσκολα την νίκη, ενώ στο άλλος ματς της Γερμανίας με την Πορτογαλία θα γίνει μεγάλο ματς με τον νικητή να αποκτά μεγάλο προβάδισμα για την πρωτιά του ομίλου!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ * : 1.000 μοναδες.
Προηγουμενο Υπολοιπο: 935 μονάδες.
Χθεσινά Κέρδη : 35 μονάδες
Νέο υπόλοιπο : 970 μονάδες 
μονό : Ολλανδία over (2,00)     X 30
ειδικό στοίχημα : πρώτος παίκτης που θα σκοράρει :  Φαν Πέρσι (4,75)   Χ   5
Υπόλοιπο : 935 μονάδες 
*Να σημειώσουμε πως για το Euro θα έχουμε μια νέα mini κάβα των 1.000 μονάδων και θα επανέλθουμε στην προηγούμενη μετά το πέρας της διοργάνωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου