Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Η Ιστορία γράφεται στα γήπεδα..

Μερικές ώρες απομένουν για ένα από τα σημαντικότερα ματς της εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Γερμανία. Μεγάλη απουσία για την εθνική η εμβληματική παρουσία του Καραγκούνη που μας οδήγησε μέχρι εδώ και θα δει το παιχνίδι από τον πάγκο. Θα είναι απίστευτο για τον ίδιο να παρακολουθεί το ματς κι όχι να παίζει αλλά είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα παίξουν και για τον ίδιο! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή σχολιάζοντας το χθεσινό ματς της
Πορτογαλίας με την Τσεχία. Εμφανώς καλύτεροι οι Πορτογάλοι και δίκαιο το γκολ του Ρονάλντο έστω και προς το τέλος του παιχνιδιού. Επιτυχημένες ήταν και οι προβλέψεις μας με τον Ρονάλντο να σκοράρει και την Πορτογαλία να κερδίζει, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε και το απόλυτο αν δεν τον σταματούσαν δύο φορές τα δοκάρια. Πέρα από το αποτέλεσμα μια από τις απίστευτες στιγμές του φετινού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ήταν η προώθηση του Τσεχ στο τελευταίο κόρνερ του αγώνα, που αδιαφόρησε για την κάσκα που φοράει στο κεφάλι του για να προστατεύεται και ανέβηκε να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο την ομάδα του. 
Και πάμε στο... Ελλάδα- Γερμανία. Η Bild η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Γερμανίας έχει πάρει αμπάριζα όλους τους Έλληνες παίχτες και ψάχνει να βρει τα ελαττώματα τους, τις κακές τους συνήθειες και γενικά πράγματα για να τους μειώσει. Τα πικρόχολα σχόλια δίνουν και παίρνουν από τους Γερμανούς δημοσιογράφους, όμως όλα αυτά περισσότερο πωρώνουν τους Έλληνες παίχτες παρά τους ρίχνουν. Ο Σάντος θα πρέπει να πάρει όλα αυτά τα πρωτοσέλιδα και να τα βάλλει στα αποδυτήρια δίνοντας στους παίχτες ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Ποδοσφαιρική ανάλυση του ματς δεν νομίζω να χρειάζεται αφού όλοι γνωρίζουν την παντοδύναμη Γερμανία και το Ελληνικό πάθος. Αρκεί αν αποφύγουμε να φάμε κάποιο γρήγορο γκολ κι όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μονάδες. 
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.030 μονάδες.
Προηγούμενα στοιχήματα:
Νικητής Διοργάνωσης: Πορτογαλία (19) x 50 μονάδες.
Πρώτος Σκόρερ Διοργάνωσης: Κ. Ρονάλντο (15) x 50 μονάδες.
Κέρδη Προηγούμενης Στήλης: 161 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.191 μονάδες.
Σημερινά:
Μονό: Γερμανία-Ελλάδα 2(11) x 10 μονάδες.
Μονό: Γερμανία-Ελλάδα x/x(7.5) x 5 μονάδες.
Μονό: Πρώτος παίχτης που θα σκοράρει Σαλπιγγίδης(19) x 10 μονάδες.
Μονό: Γερμανία-Ελλάδα 0-1(21) x 5 μονάδες.
ΜονόΠρώτος παίχτης που θα σκοράρει Σαλπιγγίδης και Γερμανία-Ελλάδα 0-1(86) x 6 μονάδες.
Σύνολο: 36 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.155 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου