Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Εμείς θα ψηφίσουμε Ελλάδα.. Εσείς ;


Καλημέρα ! Η 2η φάση των ομίλων τελείωσε χθες με ένα μεγάλο ματς της Αγγλίας και Σουηδίας γεμάτο γκολ και ανατροπές. Σήμερα, η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Ρωσία σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα, αφού θέλουμε μόνο νίκη προκειμένου να περάσουμε στην επόμενη φάση! Νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Η ομάδα της Ρωσίας αν και είναι αρκετά καλή, δεν μας άφησε θετική εικόνα την Τρίτη απέναντι στην Πολωνία, ωστόσο το γεγονός αυτό κάθε άλλο την κάνει ακόμα πιο δυνατή και σχεδόν βέβαιη πως θα πάρει το ματς σήμερα και θα περάσει στα προημιτελικά. Η Ελλάδα, στον αγώνα με την Τσεχία δεν μπορούμε να πούμε πως δεν στάθηκε καλά.
Δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ κάτι που την αποσυντόνισε. Παρόλα αυτά όμως ξαναβρήκε γρήγορα τον ρυθμό της και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι πετυχαίνοντας ένα γκολ που κακώς δεν μέτρησε και στη συνέχεια μείωσε σε 2-1. Το πρόβλημα με την Εθνική δεν είναι τόσο το αγωνιστικό κομμάτι όσο οι επιλογές του Σάντος! Ελπίζω σήμερα να το καταλάβει και να παραμερίσει τις εμμονές του και να τονώσει το ηθικό και την ψυχολογία των Ελλήνων παικτών. Στοιχηματικά θα πάμε στον άσσο της Ελλάδας αφού έχει αρκετά καλή απόδοση για κάτι όχι τόσο απίθανο ! Στο ματς της Τσεχίας με την Πολωνία θα πάμε στο διπλό αφού θέλουμε να πιστεύουμε πως η διοργανώτρια θα περάσει.
Καλό μπανάκι και καλή ψήφο αύριο ! 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ
Ελλάδα 1 (5,00)
Πολωνία 2 (2,25)
σύστημα 1-2  x 45
υπόλοιπο : 890 μονάδες 

2 σχόλια:

  1. Na bgalei Xolebas , na valei tzavela , gt apo kei kai sta 2 ta match mpazei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ti les re hgeti... o xolevas einai paixtaras!! Ton karagouni na bgalei mpas kai doume mera! O karagounis sto vazelo dn exei paiksei pote 90 lepto kai pas kai m tn vazeis edw. Eleos...!!! Valton sto 70 + dn lew , alla oxi ksekinas me auton. O fetfa pou einai??

      Διαγραφή