Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Μεγάλες μάχες στον τρίτο όμιλο...

Θα ξεκινήσουμε την σημερινή στήλη από το απίστευτο χθεσινό ματς μεταξύ της Πορτογαλίας με την Δανία. Οι Πορτογάλοι που εγώ προσωπικά πιστεύω για τελικό ξεκίνησαν δυνατά το ματς και προηγήθηκαν με 2-0, ενώ προς το τέλος του ημιχρόνου οι Δανοί μείωσαν και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος οι Πορτογάλοι έπαιζαν συντηρητικά προσπαθώντας να κρατήσουν απλά το αποτέλεσμα. Δημιούργησαν όμως και δύο φάσεις με τον
Ρονάλντο να χάνει απίστευτες ευκαιρίες για
να κάνει το 3-1 και να καθαρίσει ουσιαστικά το ματς. Και ξαφνικά γίνετε το 2-2 και ο Κριστιάνο σκαλώνει..Ξέρει ότι αν η ομάδα του δεν κερδίσει θα είναι ο μοιραίος για όλο το έθνος, τα βάζει με όλη την άμυνα των Δανών αλλά και πάλι τίποτα. Απομηχανής θεός ο Βαρέλα που κάνει το 3-2 και λυτρώνει τους Πορτογάλους, και σίγουρα ο Κριστιάνο θα τον ευχαρίστησε περισσότερο από όλους μετά το ματς. Αυτά για χθες σε έναν δεύτερο όμιλο με την Ολλανδία να είναι με το 1.5 πόδι έξω από τα προημιτελικά.
Στο πρώτο σημερινό παιχνίδι η Ιταλία αντιμετωπίζει την Κροατία. Οι Ιταλοί ήταν καλοί στο πρώτο ματς με την Ισπανία όμως τώρα θα πρέπει να βγουν μπροστά και να επιτεθούν αφού χρειάζονται την νίκη. Η Κροατία ήταν ιδιαίτερα τυχερή κόντρα στην Ιρλανδία όμως διαθέτει και πολύ καλή ομάδα και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Το πιο ασφαλή μπετ για μένα και αυτό που θα κρατήσω είναι το goal/goal αφού πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα πετύχουν κάποιο τέρμα και δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην Ιταλία να πετύχει και ένα δεύτερο νικηφόρο.
Στο δεύτερο ματς του ομίλου οι Ισπανοί παίξουν κόντρα στους Ιρλανδούς και είναι το απόλυτο φαβορί για την νίκη. Οι Ιρλανδοί θα αμυνθούν μαζικά μπας και καταφέρουν να κρατήσουν στην αρχή τουλάχιστον τους Ισπανούς στο 0. Πράγμα δύσκολο αφού η Ισπανία διαθέτει μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης όμως η αλήθεια είναι ότι ένα πρόβλημα με το γκολ το έχει. Θα ρισκάρω αφού δεν βρίσκω στοιχηματικά να αξίζει κάτι άλλο και θα πάω με το x ημίχρονο.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μονάδες. 
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.140 μονάδες.
Προηγούμενα στοιχήματα:
Νικητής Διοργάνωσης: Πορτογαλία (19) x 50 μονάδες.
Πρώτος Σκόρερ Διοργάνωσης: Κ. Ρονάλντο (15) x 50 μονάδες.
Σημερινά:
Δυάδα: Ιταλία-Κροατία goal/goal(1.9) - Ισπανία-Ιρλανδία x ημίχρονο(2.6),Σύνολο(4.94) x 30 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.110 μονάδες.

1 σχόλιο: