Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ώρα Εθνικής !!!!! ..και καλό μας ξεκίνημα !


    Η μέρα που περιμέναμε τόσο καιρό έφτασε! Το Euro 2012 ξεκινά και η Εθνική μας ομάδα κάνει την πρεμιέρα της στο εναρκτήριο ματς με την διοργανώτρια Πολωνία. Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλη της την πορεία στην διοργάνωση και γιατί όχι να μην ελπίσουμε σε ένα ακόμα ‘’θαύμα’’ ;!  Μας το απέδειξε μια φορά και το κατέστησε εφικτό με τις καλές τις παρουσίες σε διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια !  Τα γεγονότα θυμίζουν το 2004 όπως και τότε η Εθνική μας αντιμετώπισε στο εναρκτήριο ματς την διοργανώτρια του Euro Πορτογαλία. Προς το παρών ο Σάντος κρατάει τα χαρτιά του κλειστά, ωστόσο πιθανή ενδεκάδα είναι οι : Χαλκιάς  ,Χολέμπας , Τοροσίδης,  Παπαδόπουλος,  Παπασταθόπουλος, Καραγκούνης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαμαράς, Νίνης και Γκέκας.
     Στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας θα είναι 3.500 περίπου φίλαθλοι ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 7. Το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε αναλυτικά εδώ.
     Στοιχηματικά τώρα, θα προτιμήσουμε το 0-1 γκολ που θα το παίξουμε σε δυάδα, αφού προβλέπεται κλειστό ματς, ενώ το διπλό σε μονό αποδεκτό !  Στο άλλο ματς του ομίλου μας, Ρωσία και Τσεχία δίνουν την δική τους μάχη, με την Ρωσία να είναι καλύτερη και την Τσεχία να παρουσιάζει μια σαφώς πιο μέτρια προς κακή εικόνα σε σχέση με την ομάδα που ξέραμε τόσα χρόνια και έτσι πάμε στον άσσο.
*Να σημειώσουμε πως για το Euro θα έχουμε μια νέα mini κάβα των 1.000 μονάδων και θα επανέλθουμε στην προηγούμενη μετά το πέρας της διοργάνωσης.
ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ * : 1.000 μοναδες.
μονό : Ελλάδα 2 (4,20)    X   15
σύστημα 1-2 : Ελλάδα 0-1 γκολ (2,25)  --  Ρωσία 1 (2,30)       Χ   45
ειδικό στοίχημα : πρώτος παίκτης που θα σκοράρει :  Γκέκας (9,00)   Χ   5

Καλή επιτυχία Ελλάδα !!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου