Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Με ένα διπλό και δύο over...

Καλημέρα! Δεν μας έκανε το χατήρι χθες η Εθνική, ισοφαρίστηκε στο τέλος από την Σλοβενία και έτσι χάσαμε ένα καλό ταμείο που θα μας ανέβαζε αρκετά. Έτσι είναι όμως αυτά, όπως η Τσεχία το έβαλε στην τελευταία φάση, έτσι και η Εθνική μας το έφαγε στο τέλος. Σίγουρα πάντως η εικόνα της Εθνικής μας χρίζει βελτίωσης αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό στο Euro.
Αλλάζουμε κλίμα σήμερα αφού μετά τα
φιλικά των Εθνικών ομάδων θα στραφούμε στα play off της Β Αγγλίας και στην προτελευταία αγωνιστική της Β Ισπανίας. Ξεκινάμε με το νησί οπού η Τσέλτεναμ αντιμετωπίζει στο Γουέμπλει την Κρου, σε έναν μονό τελικό που θα κρίνει την άνοδο. Η Τσέλτεναμ δεν είναι καθόλου σταθερή ομάδα ενώ ήταν και ιδιαίτερα τυχερή κόντρα στην Τορκί. Αντίθετα η Κρου έδειξε σταθερότητα μέσα στην χρονιά, έχει τρομερή επίθεση και σίγουρα θα βρει τον δρόμο για τα δίχτυα. Αμυντικά δεν είναι το ίδιο καλή όμως με τέτοιες επιθετικές αρετές δύσκολα δεν θα πάρει την νίκη-άνοδο κόντρα στην Τσέλτεναμ. Θα κρατήσουμε το διπλό που καλοπληρώνει.
Πάμε στην Β Ισπανίας τώρα οπού η Λα Κορούνια χρειάζεται μια νίκη για να ανέβει μαθηματικά στα σαλόνια έπειτα από απουσία ενός μόλις χρόνου. Στην έδρα της είναι απίστευτα δυνατή και δύσκολα η Ουέσκα θα της σταθεί εμπόδιο. Θα επιλέξουμε το over αφού ο άσσος βρίσκεται ιδιαίτερα χαμηλά. Κλείνουμε με το ματς της Ταραγόνα με την Θέλτα,οπού η φιλοξενούμενη παλεύει με την Βαγιαδολίδ για την απευθείας άνοδο. Η Θέλτα διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και δύσκολα θα σκοντάψει τώρα κόντρα στην αδιάφορη Ταραγόνα. Ούτε εδώ όμως αξίζει το 2 και έτσι θα κρατήσουμε κι εδώ το over που πληρώνει λίγο καλύτερα. Αυτά για σήμερα, το αυριανό πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα καλό για αυτό και δύσκολα θα υπάρξει νέα στήλη. Έτσι κι αλλιώς αρχίσαμε ήδη να μετράμε αντίστροφα για το Euro. Καλή τύχη στις επιλογές σας!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μονάδες. 
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.300 μονάδες.
Τριάδα:  Κρου 2(2.3) - Λα Κορούνια over(1.4) - Ταραγόνα over(1.6), Σύνολο(5.152) x 30 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.270 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου