Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

Φιλανδική Δευτέρα στο στοίχημα...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μόνο η Λα Κορούνια μας τα χάλασε χθες, καθώς παρότι προηγήθηκε στο 70 με 1-2 δεν κατάφερε να αντέξει και έχασε με 3-2. Χάθηκε έτσι μια δυνατή τριάδα που θα μας έφερνε καλά κέρδη. Πάμε στα σημερινά όμως οπού θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το πρωτάθλημα της Φιλανδίας.Η πρωτοπόρος Ίντερ Τούρκου πηγαίνει στην δύσκολη έδρα της Μάριεχαμν και δεν θα
έχει εύκολο έργο. Η γηπεδούχος έχει καλή έδρα όμως τελευταία δέχεται εύκολα γκολ και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θα στηρίξουμε την Ίντερ σε αυτήν την έξοδο και θα πάμε με το διπλό. Η Μιλικόσκι τώρα αντιμετωπίζει στην έδρα της την Βάασα κι αν θέλει να μην χάσει από νωρίς την επαφή της με την κορυφή θα πρέπει να κερδίσει. Η φιλοξενούμενη δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Τέλος θα κρατήσουμε το under στο ματς της Γιάρο με την Λάχτι στηριζόμενοι κυρίως στην σφιχτή άμυνα των γηπεδούχων στην έδρα τους αλλά και στην αδυναμία τους στο γκολ.
Αυτά για σήμερα. Χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο και την Ελένη που γιορτάζουν και καλή επιτυχία στα παιδιά που ξεκίνησαν σήμερα Πανελλαδικές!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μονάδες. 
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.376 μονάδες.
Τριάδα: Ίντερ Τούρκου 2(1.95) - Μιλικόσκι 1(2.2) - Γιάρο under(1.85),Σύνολο 16 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.360 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου