Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Με το δεξί !

Καλημέρα ! Για ακόμη μία φορά οδηγηθήκαμε στο ταμείο με μια τριάδα που μπορώ να πω πως δεν την περίμενα και τόσο. Πάμε στα σημερινά, με το ματς της Ελλάδας να ξεχωρίζει. Τελικές ''πρόβες'' της Εθνικής για τους αγώνες του ομίλου στο Euro με την προετοιμασία της να ξεκινά από το Κουφστάιν της Αυστρίας και το φιλικό με την Σλοβενία, η οποία κάνει την δική της προετοιμασία για το Μουντιάλ του 2014. Κίνητρο για τους Σλοβένους δεν υπάρχει, οι οποίοι σκέφτονται περισσότερο τις διακοπές. Στα άλλα φιλικά, καλός είναι ο άσσος της Τσεχίας κόντρα στο Ισραήλ αλλά και το under της Πολωνίας με την Σλοβακία.
    Στην Αγγλία, Χάντερσφιλντ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κοντράρονται για την άνοδο στην Τάμπιονσιπ. Η Χάντερσφιλντ φαίνεται να παίρνει ακόμα και δύσκολα την νίκη. Τέλος, στην Βραζιλία ξεχώρισα τον επίσης δύσκολο άσσο της Φλαμένγκο που αγωνίζεται με την Ιντερνασιονάλ η οποία και έχει αρκετές απουσίες, ενώ στην Ιταλία (τελευταία αγωνιστική της β' κατηγορίας) Κροτόνε και Μπρέσια είναι αδιάφορες με τις τελευταίες τους αναμετρήσεις στην έδρα της Κροτόνε  να έχουν λήξει στο 0-0. Με ρίσκο στο Χ για αυτό και δεν θα βάλουμε πολλές μονάδες.
Αν και μας τα χάλασε ο καιρός να έχετε ένα καλό Σαββατόβραδο και καλή επιτυχία για την Ελλάδα στην Eurovision !! Μακάρι να δούμε καλή μπάλα και μια Εθνική που να μπορεί να δείξει ότι είναι έτοιμη να καταφέρει κάτι σε αυτό το Euro!
ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μοναδες.
Προηγουμενο Υπολοιπο: 2.527 μονάδες.
Κέρδη τριάδας : 141 μονάδες
Νέο υπόλοιπο : 2.668 μονάδες 
τριάδα : Κροτόνε X (3,20)  -  Χάντερσφιλντ 1 (2,62)  -  Φλαμένγκο 1 (1,80)    Χ  12
μονό :  Ελλάδα 1 (2,37)   Χ  45
τριάδα : Ελλάδα under (1,50)  -  Πολωνία under (1,75)  -  Τσεχία 1 (1,80)    Χ  30
μονό : Ελλάδα πρώτος σκόρερ Γκέκας (6,50)   Χ 5
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 2.576 μονάδες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου