Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Με ποικιλία αποδόσεων!

Δεν πέρασε η χθεσινή 3άδα κι έτσι ελπίζουμε σήμερα να βρούμε τον δρόμο για το ταμείο! Θα ξεκινήσουμε με την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ όπου αναμφίβολα το ενδιαφέρον είναι στα ματς των ομάδων του Μάντσεστερ που διεκδικούν τον τίτλο. Εμείς δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με αυτά τα δύο και θα πάμε σε δύο αδιάφορα ματς. Η Νόργουιτς πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά και κόντρα στην Άστον Βίλα θέλει να
αποχαιρετήσει το κοινό της με νίκη. Η Βίλα μετά την εξασφάλιση της παραμονή της σκέφτεται ήδη την οργάνωση της επόμενης χρονιάς. Κρατάμε τον άσσο και πάμε στο ματς της Σουόνσι με την Λίβερπουλ. Η ουαλική ομάδα έχει αποδείξει ότι στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και αντιμετωπίζει την αδιάφορη Λίβερπουλ,παρόλα αυτά ο άσσος είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα και τον κρατήσουμε με αρκετό ρίσκο. Στην Ελβετία θα πάμε με το διπλό της Σερβέτ (που κυνηγάει την Ευρωπαϊκή έξοδο) στην έδρα της Ζυρίχης.
Στην Νορβηγία τώρα,ένα πρωτάθλημα που σιγά σιγά θα αρχίσει να μας απασχολεί περισσότερο θα πάμε με το διπλό της Χαούγκεσουντ στην έδρα της Φρέντρικσταντ. Και για το τέλος θα κρατήσουμε και δύο φαβορί,την Σαραγόσα οπού με νίκη παραμένει στην κατηγορία και τον άσσο της πολύ φορμαρισμένης Νόρντζελαντ την Δευτέρα!Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μονάδες. 
Προηγούμενο Υπόλοιπο1.400 μονάδες.
Τριάδα: Σουόνσι 1(3.4) - Χαούγκεσουντ 2(2.63) - Σαραγόσα 2(1.67), Σύνολο 30 μονάδες.
Τριάδα: Νόργουιτς 1(2) - Σερβέτ 2(3.6) - Νόρντζελαντ 1(1.53), Σύνολο 30 μονάδες.
Σύνολο60 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.340 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου