Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Και στο τέλος το παίρνουν πάντα οι Γερμανοί?!

Η έκπληξη ολοκληρώθηκε τελικά αφού η Τσέλσι μετά από τόσα χρόνια προσπάθειας κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να κατακτήσει το πρώτο Champions League της ιστορίας της. Σε ένα ματς που η Μπάγερν ήταν πολύ καλύτερη και κυριάρχησε φάνηκε ότι ήταν το πεπρωμένο της Τσέλσι να πάρει την κούπα αφού για ακόμη μια φορά φέτος έγιναν απίστευτα πράγματα. Κέρδισαν λοιπόν οι Άγγλοι τους Γερμανούς και ουσιαστικά η ποδοσφαιρική χρονιά τελειώνει εδώ,ενώ απομένει
λιγότερος από ένας μήνας για την έναρξη του Euro. Στοιχηματικά πληρωθήκαμε την ισοπαλία του τελικού και την κατάκτηση στα πέναλτι της Τσέλσι βγάζοντας κάποιο κέρδος. Ακόμα πιάσαμε το μεγάλο διπλό της Γουαδαλαχάρα αλλά χάσαμε τα υπόλοιπα ματς.
Συνεχίζουμε σήμερα με 3 παιχνίδια κάνοντας μια δυνατή τριάδα. Η Νόρντζελαντ βρίσκεται στο κατόπι της Κοπεγχάγης και παίζει στην έδρα της Μπρόντμπι που εκτός από αδιάφορη δεν θέλει με τίποτα να δει την μισητή αντίπαλο Κοπεγχάγη να κατακτά το πρωτάθλημα. Θα κρατήσουμε το διπλό και πάμε στην Ισπανία και στην Β κατηγορία οπού θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει η Λα Κορούνια και οι υπόλοιπες ομάδες. Η ομάδα είναι με διαφορά η καλύτερη της κατηγορίας και θέλει δύο νίκες ακόμα για να εξασφαλίσει τον τίτλο. Πιστεύω ότι η πρώτη θα ναι σήμερα στην έδρα της αδιάφορης Χερέθ. Τέλος στην Γαλλία και την τελευταία αγωνιστική η Σοσό αγωνίζεται στην έδρα της και χρειάζεται μόνο την νίκη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού,δύσκολα η Μαρσέιγ θα την εμποδίσει να την πάρει.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μονάδες. 
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.085 μονάδες.
Κέρδη Προηγούμενης Στήλης: 351 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.436 μονάδες.
Τριάδα: Νόρντζελαντ 2(1.8) - Λα Κορούνια 2(1.7) - Σοσό 1(2.1),Σύνολο 60 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.376 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου