Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Σε χαλαρούς ρυθμούς..

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Όλη η Ελλάδα συζητάει τα αποτελέσματα των εκλογών και τις πιθανές κυβερνήσεις που μπορούν να σχηματιστούν. Για να ξεφύγουμε λίγο από όλα αυτά υπάρχει και το στοίχημα αφού η σημερινή μέρα διαθέτει ένα πλούσιο κουπόνι με πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Εγχώρια υπάρχει η δεύτερη αγωνιστική των play οff με τις δύο αναμετρήσεις να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟ είναι ντέρμπι και μπορεί να
πάει παντού. Αντίθετα το παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο αμφίρροπο αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης το θέλει περισσότερο για να μείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Το διπλό βρίσκεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ και θα το κρατήσουμε.
Στην Γαλλία τώρα (στην οποία παρεμπιπτόντως υπάρχουν επίσης εκλογές) θα κρατήσουμε τον άσσο της Σεντ Ετιέν  που χρειάζεται την νίκη για να βγει Ευρώπη. Η Μαρσέιγ κάνει ήδη τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και δεν έχει κανένα απολύτως κίνητρο. Υπήρξαν μερικά ακόμα σημεία που μου άρεσαν σήμερα αλλά τελικά αποφάσισα να κρατήσω αυτά τα δύο και να μην πάω σε άλλα. Καλή επιτυχία σε ότι παίξετε!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μονάδες. 
Προηγούμενο Υπόλοιπο1.439 μονάδες.
Κέρδη Προηγούμενης Στήλης: 120 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.559 μονάδες.
Δυάδα: ΠΑΟΚ 2(2.8) - Σεντ Ετιέν 1(2.2),Σύνολο 30 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο*: 1.529 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου