Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Επιστροφή στα χαλαρά...

Τα σημαντικότερα πρωταθλήματα τέλειωσαν κι έτσι μέχρι το Euro συντροφιά θα μας κάνουν οι Σκανδιναβικές χώρες μαζί με την Βραζιλία και για λίγο καιρό ακόμα την Ισπανία Β. Για αυτό το λόγο τα πονταρίσματα θα είναι χαμηλά αφού δεν είναι πρωτεύοντα Πρωταθλήματα! Το Σαββατοκύριακο δεν είχαμε κέρδη αφού παρότι πιάσαμε σημεία του 3.4-3.6 χάσαμε τα φαβορί του 1.4-1.45,συμβαίνουν κι αυτά στο στοίχημα και μάλλον ήταν λάθος το
ζευγάρωμα. Πάμε στα σημερινά με ελάχιστα ματς να υπάρχουν στο κουπόνι όμως θα κρατήσουμε δυο μαζί με ένα της Πέμπτης για να κάνουμε μια 3άδα. Ξεκίνημα από την Ισπανία Β και την Θέλτα οπού μετά την γκέλα της Βαγιαδολίδ την έφτασε στην δεύτερη θέση και θέλει να μείνει σε αυτήν. Μετά τον υποβιβασμό της Βιγιαρεάλ η δεύτερη της ομάδα Βιγιαρεάλ Β πέφτει αυτόματα κατηγορία κι έτσι η Γουαδαλαχάρα από +2 από την ζώνη του υποβιβασμού πήγε στο +6 κι έτσι είναι πιο άνετη. Θα κρατήσουμε το διπλό της Θέλτα και πάμε για πρώτη φορά φέτος σε παιχνίδι του ΜLS οπού το Χιούστον μπορεί να πάρει και δεύτερη νίκη στο καινούριο γήπεδο του κόντρα στην μέτρια ομάδα του Πόρτλαντ.
Τα υπόλοιπα σημερινά ματς είναι αρκετά αμφίρροπα κι έτσι θα πάω σε ένα ματς της Πέμπτης οπού η Τζουργκάρντεν υποδέχεται την αδύναμε Γκέφλε και δύσκολα θα κάνει δεύτερη σερί ήττα. Το ότι παίζω σημείο της Πέμπτης δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει στήλη αύριο, απλά αυτό το σημείο μου άρεσε από σήμερα κι έτσι αποφάσισα να το παίξε δύο μέρες νωρίτερα. Αυτά για σήμερα και συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ευρώπης στο Μπάσκετ Ολυμπιακό!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μονάδες. 
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.340 μονάδες.
Τριάδα: Θέλτα 2(1.65) - Χιούστον 1(1.67) - Τζουργκάρντεν 1(1.6),Σύνολο 30 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.310 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου