Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Λίγα ματς για Σάββατο...

Καλημέρα! Μεγάλο σημείο την Τετάρτη η Νιούκαστλ,το μεγαλύτερο από το μεσοβδόμαδο κουπόνι,και όσοι μας ακολουθήσατε θα πληρωθήκατε καλά. Το ταμείο της στήλης μας δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο αλλά τουλάχιστον δεν είχαμε απώλειες.
Πάμε στα σημερινά που αν και Σάββατο δεν υπάρχουν πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες. Ξεκινάμε από Β Ιταλίας όπου υπάρχουν δύο δυνατά φαβορί που
αναμένεται να περάσουν. Συγκεκριμένα η Πεσκάρα (που τον τελευταίο καιρό μοιράζει εξάρες) μπορεί να πάρει το διπλό στην έδρα της αδιάφορης Γκροσέτο και η Σασσουόλο να πάρει την νίκη στην έδρα της με αντίπαλο την Κροτόνε.
Στην Αυστρία τώρα η Στουρμ Γκρατς χρειάζεται το διπλό για να βγει Ευρώπη και η ''φίλη'' της Νέουσταντ δύσκολα θα της χαλάσει χατήρι.
Στην Αγγλία υπάρχει ο τελικός με την μεγαλύτερη ιστορία,αυτός του κυπέλλου, αλλά το ματς θα ναι αμφίρροπο με πρώτο σημείο την ισοπαλία. Υπάρχει ακόμα και το ματς Άρσεναλ-Νοργουίτς με το over να βρίσκεται πολύ χαμηλά αλλά να είναι αρκετά πιθανό. Θα το κρατήσουμε για να κλείσουμε παρολί.
Στην Πορτογαλία τώρα η Νασιονάλ είναι καλύτερη από την Ζιλ Βιθέντε και μπορεί να την κερδίσει στην έδρα της. Τέλος η Πόρτο εξασφάλισε βαθμολογικά τον τίτλο,ενώ η Σπόρτινγκ τα δίνει όλα για να περάσει την Μπράγκα και να βγεί αυτή τρίτη. Μπορεί να χαλάσει την φιέστα της Πόρτο και να πληρώσει το διπλό που βρίσκεται σε καλή απόδοση. Αυτά για σήμερα καλή επιτυχία σε ότι παίξετε!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μονάδες. 
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.403 μονάδες.
Κέρδη Προηγούμενης Στήλης: 171 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.574 μονάδες.
Τριάδα: Πεσκάρα 2(1.6) - Σασσουόλο 1(1.6) - Στουρμ Γκρατς 2(2.2),Σύνολο 30 μονάδες.
Τριάδα: Άρσεναλ over(1.35) - Νασιονάλ 1(1.75) - Σπόρτινγκ 2(5),Σύνολο 15 μονάδες.
Σύνολο: 45 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο*: 1.529 μονάδες.

1 σχόλιο: