Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Με Ισπανική 3άδα!

Μόνο με την Ιβηρική χερσόνησο θα ασχοληθούμε σήμερα αφού η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα από τα ''φτωχότερα'' στοιχηματικά Σάββατα. Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς καλοκαιριού και τα πρωταθλήματα ένα ένα τελειώνουν! Θα μας απασχολήσουν ξανά στις αρχές Αυγούστου.
Στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας υπάρχουν αρκετές αγωνιστικές ακόμα και τίποτα δεν έχει κριθεί. Η Λα Κορούνια πάει τρένο για την άνοδο στα σαλόνια της Πριμέρα ενώ η Νουμάνθια είναι
από τις λίγες ομάδες που δεν έχουν κανένα απολύτως κίνητρο. Θα κρατήσουμε το διπλό που καλοπληρώνει. Συνεχίζουμε με το ματς της Αλμερία με την Μπαρτσελόνα Β. Μετά από λήθαργο πολλών αγωνιστικών η Αλμερία ξύπνησε και επανήλθε σε θέσεις play off, αντίθετα η μικρή ομάδα της Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κάθοδο ίσως και λόγο των πολλών παικτών που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα. Θα κρατήσουμε τον άσσο. Στην Πριμέρα τώρα θα κρατήσουμε το over αφού Σοσιεδάδ και Βαλένθια είναι αδιάφορες και θα παίξουν επιθετικά χωρίς καμία σκοπιμότητα. Αυτά για σήμερα με το αυριανό πρόγραμμα να παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Καλή επιτυχία σε ότι παίξετε!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μονάδες. 
Προηγούμενο Υπόλοιπο1.460 μονάδες.
Τριάδα: Αλμερία 1(2) - Λα Κορούνια 2(2.1) - Σοσιεδάδ over(1.8),Σύνολο 60 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.400 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου