Τρίτη 3 Απριλίου 2012

champions league....και όχι μόνο

Ξεκινάνε σήμερα οι επαναληπτικοί των προημιτελικών στα κύπελλα Ευρώπης κι ελπίζουμε να δούμε κι άλλα μεγάλα ματς. Η αλήθεια είναι ότι φέτος έχουμε δει πάρα πολύ θεαματικά παιχνίδια και πάρα πολλά γκολ, πράγμα που ελπίζουμε να συνεχιστεί μέχρι τους τελικούς.
Για σήμερα ας ξεκινήσουμε με το ματς Μπαρτσελόνα-Μίλαν όπου οι αποδόσεις στον άσσο είναι απλά αστείες. Από την άλλη όμως και η Μίλαν δεν σε πείθει ότι μπορεί να πάρει το διπλό μέσα στο Καμπ Νου, ακόμα κι αν επιστρέφει ο Πάτο. Ίσως αν έπαιζε ο Τιάγκο Σίλβα και ο Φαν Μπόμελ ρισκάραμε κάτι ψηλά στο διπλό,αλλά τώρα καλύτερα απλά να παρακολουθήσουμε την μεγάλη μάχη.
Στον δεύτερο ημιτελικό η πρόκριση της Μπάγερν είναι δεδομένη αφού η Μαρσέιγ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Βέβαια η απόδοση στον άσσο είναι εξευτελιστική και η Μπάγερν περνάει και με ισοπαλία(ακόμα και με ήττα με ένα γκολ) αλλά οι Γερμανοί δεν είναι Ιταλοί, θα μπούνε μέσα για να πάρουν το ματς. Θα κρατήσω τον άσσο απλά και μόνο για να κλείσω 3αδα στον ΟΠΑΠ. Όποιος παίζει στο Ίντερνετ καλύτερα να μην τον παίξει.
Πάμε τώρα στα άλλα δυο ματς που θα παίξουμε σήμερα, οπού φυσικά είναι από τις μικρές κατηγορίες τις Αγγλίας. Στην Τσάμπιονσιπ η Μπέρμιγχαμ θα πρέπει να κερδίσει μέσα στην έδρα της Μπέρνλι αν θέλει να αποκτήσει πλεονέκτημα στην μάχη για τα playoff. Η γηπεδούχος είναι αδιάφορη και μάλιστα θα αγωνιστεί χωρίς τον πρώτο της σκόρερ. Θα κρατήσουμε το διπλό σε πολύ καλή απόδοση. Στην Κόνφερενς τώρα ακόμα ένα διπλό μπορεί να προκύψει στο ματς Νιούπορτ-Γιόρκ. Η γηπεδούχος δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ενώ η φιλοξενούμενη έχει φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή.
Αυτά για σήμερα, καλή επιτυχία σε ότι παίξετε!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μοναδες.
Προηγούμενο Υπόλοιπο1.598 μονάδες.
Τριάδα: Μπάγερν 1(1.30) - Μπέρμιγχαμ 2(2.25) -  Γιόρκ 2(2.25), Σύνολο(6.58) x 38 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.560 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου