Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Το μεγαλύτερο κουπόνι της χρονιάς...

Εύκολα πέρασε το over της Μπιλμπάο με την Σάλκε χθες κι έτσι πήγαμε ταμείο με την δυνατή δυάδα των over. Γενικά ήταν μια πολύ καλή μέρα για το spor-fan αφού και η στήλη του zhan ήταν κερδοφόρα(για δεύτερη συνεχόμενη μέρα) και μάλιστα έφτασε την κάβα σε θετικό πρόσημο.
Όπως γράφω και στον τίτλο το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας είναι το μεγαλύτερο της χρονιάς για αυτό θα πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί και να επικεντρωθούμε στα πρωταθλήματα που γνωρίζουμε καλύτερα για να αποφύγουμε της παγίδες.
Για σήμερα προσωπικά έχω αποφασίσει να πάω με αρκετές ισοπαλίες σε ένα σύστημα ρίσκου, και θα έχω κέρδη αν πιάσω έστω και τις μισές από αυτές. Συγκεκριμένα θα πάω με το x στα ματς Κόλτσεστερ-Χάρτπουλ, Γουίμπλεντον-Ρόδεραμ, Μπάρι-Γκροσέτο, Μπέϊρα Μαρ-Ακαδέμικα, Άρλ-Τουρ και Νορθάμπτον- Όξφορντ. Θα μπορούσα να πω για το καθένα ξεχωριστά γιατί πιστεύω ότι θα σταυρώσει, όμως η ισοπαλία είναι λόττο και αυτό που μετράει είναι κυρίως το ένστικτο.
Πέρα από τις ισοπαλίες ξεχώρισα μια δυάδα διπλών που δίνονται σε πολύ καλές αποδόσεις και έχουν πολλές πιθανότητες επαλήθευσης. Η Νιούκαστλ για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό είναι χωρίς απουσίες και διεκδικεί την Ευρωπαϊκή έξοδο. Αντίθετα η Σουόνσι βγάζει κούραση, ενώ βρίσκεται και χωρίς κάποιο στόχο στο πρωτάθλημα. Θα πάμε με το διπλό ποντάροντας στην ομάδα που έχει μεγαλύτερο κίνητρο, αυτήν της Νιούκαστλ. Το δεύτερο ματς είναι πάλι από το νησί και συγκεκριμένα από την Τσάμπιονσιπ. Η Μπέρνλι ουσιαστικά έχει σωθεί και ενδιαφέρεται μόνο για ένα καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία. Από την άλλη η Μπράιτον κινδυνεύει να χάσει την θέση της στα play-off και χρειάζεται οπωσδήποτε το διπλό και θα την στηρίξουμε.
Αυτά για σήμερα καλή τύχη σε ότι παίξετε!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μονάδες. 
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.470
Κέρδη Προηγούμενης Στήλης: 173 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.643 μονάδες.
Σύστημα 3-6 με Ισοπαλίες: Κόλτσεστερ x(3.4) - Γουίμπλεντον x(3.4) - Μπάρι x(3.1) - Μπέϊρα Μαρ x(3.1) - Άρλ x(3) - Νορθάμπτον x(3.4), Σύνολο 63 μονάδες.
Δυάδα: Νιούκαστλ 2(2.9) - Μπράιτον 2(3),Σύνολο(8.7) x 45 μονάδες.
Σύνολο 108 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο*: 1.535 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου