Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Με ρίσκο στους ημιτελικούς του κυπέλλου!

Δεν μας έκανε το χατήρι χθες η Γιόρκ και για 4η συνεχόμενη μέρα χάνουμε ένα σημείο σε τριάδα. Παρόλα αυτά η άλλη μας στήλη πήγε ταμείο με μια καλοπληρωμένη τριάδα και αυτό μας έφερε ψυχολογία.
Πάμε στα σημερινά με την στήλη να ανεβαίνει τόσο νωρίς λόγο των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος,με τον πρώτο να ξεκινάει στης 4.30!
Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στον Ατρόμητο στον επαναληπτικό του 0-0. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα γράψει την μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της αν περάσει στον τελικό και το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο. Παρόλα αυτά το έργο της δεν θα είναι εύκολο μιας και αντιμετωπίζει μια ποιοτική ομάδα όπως αυτή του Περιστερίου. Η γνώμη μου είναι ότι ο Αστέρας το θέλει πιο πολύ και μπορεί να καταφέρει την πρόκριση όχι όμως εύκολα,για αυτό θα επιλέξω με πολύ ρίσκο το Χ ημίχρονο 1 τελικό.
Στον άλλο ημιτελικό ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί όμως ο Όφη δεν θα τα παρατήσει. Με την δύναμη της έδρας και του ενθουσιασμού ίσως καταφέρει να αντέξει ένα ημίχρονο Ο πρωταθλητής Ελλάδος είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα και θα θελήσει την νίκη αλλά δεν θα ρισκάρει από το πρώτο λεπτό. Με ρίσκο λοιπόν και στον δεύτερο ημιτελικό θα πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο και την νίκη του Ολυμπιακού στο δεύτερο.
Στο Champions League τώρα δεν μπορούμε να παίξουμε κάτι στο ματς Ρεαλ Μαδρίτης- Αποέλ  και έτσι θα πάμε στον άλλο προημιτελικό Τσέλσι-Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι πρέπει μετά την ήττα στο πρώτο ματς να ανοιχτεί και να σκοράρει αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση. Οι Λονδρέζοι όμως δεν θα τους χαριστούν και είναι δυνατοί στην έδρα τους. Προβλέπουμε ένα ανοιχτό ματς και θα πάμε με το Over που πληρώνει λίγο καλύτερα από το goal/goal. Δεν μου αρέσει όμως κάποιο άλλο ματς για σήμερα κι έτσι θα πάω στα αυριανά του Europa League και θα το Over στο ματς Μπιλμπάο-Σάλκε. Οι Γερμανοί δεν θα τα παρατήσουν,θα μπουν μέσα και θα διεκδικήσουν,τις μηδαμινές είναι η αλήθεια, πιθανότητες που έχουν για την πρόκριση. Οι Βάσκοι του Μαρτσέλο Μπιέλσα δεν έχουν μάθει να κλείνονται και θα παίξουν την μπάλα που ξέρουνε. Αυτά για σήμερα καλή επιτυχία σε ότι παίξετε!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μονάδες.
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.560 μονάδες.
Σύστημα 1-2: Αστέρας Τρίπολης x/1(5.5) - Ολυμπιακός x/2(4), 12 μονάδες σε κάθε μονό και 6 στην δυάδα, Σύνολο 30 μονάδες.
Δυάδα: Τσέλσι Over(1.8) - Αθλέτικ Μπιλμπάο Over(1.6), Σύνολο(2.88) x 60 μονάδες.
Σύνολο: 90 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.470 μονάδες.

1 σχόλιο: