Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ματς σαν τελικος!

Κακά τα ψέματα τέτοια απόδοση στην Μιλάν είναι ''ντροπή''. Μπορεί η Μπαρτσελόνα αυτήν την στιγμή να παίζει την καλύτερη μπάλα, ωστόσο αυτή η υποτίμηση για την ομάδα της Μίλαν με τέτοιες αποδόσεις δεν θα έπρεπε να γίνεται. Ανοιχτό ματς και πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν και ο δυνατότερος και αυτός που θα έχει το πιο καθαρό μυαλό, θα πάρει την πρόκριση. Αξίζει να βάλουμε ένα μικρό ποσό στο διπλό με τέτοια απόδοση....αν και πιστεύω η Μίλαν θα σκοράρει και θα προσπαθήσει αμυντικά να περάσει στην επόμενη φάση ακόμα και ας μην κερδίσει. Ίδωμεν..!
Στο άλλο ματς για το champions league βλέπω μια φορμαρισμένη Μπάγερν να αντιμετωπίζει μία Μαρσέιγ που δεν μπορεί να κάνει πολλά. Στο πρωτάθλημα δύσκολα πλέον μπορεί να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη. Στο κύπελλο αποκλείστηκε και μένει μόνο ο τελικός του Λιγκ Καπ. Δεν έχει να χάσει και τίποτα και θα επιτεθεί, αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρει και θα πάω στο no goal με καλή απόδοση.
Στην Αγγλία τώρα, η Μπρέντφορντ είναι σε καλη φόρμα και αποτελεί το φαβορί κόντρα στην Ολνταμ που  έχει ποιοτικές απουσίες. Παράλληλα, η  Μπρέντφορντ φαίνεται να κυνηγάει και τα μπαράζ για την άνοδο που όμως δύσκολα θα τα καταφέρει. Κλείνουμε με το ματς της Μπαρνέτ κόντρα στην Σουίντον όπου η πρώτη βρίσκεται στην πρώτη θέση και η δεύτερη, μία θέση πάνω από τον υποβιβασμό. Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν αμυντικά χωρίς να ρισκάρουν πολύ καθώς κάθε λάθος πλέον μετράει σε σημαντικό βαθμό. Καλή επιλογή επομένως το under με καλούτσικη απόδοση.


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μοναδες.
Προηγουμενο Υπολοιπο:  1.835 μονάδες.
μονό : Μπαρτσελόνα - Μπάγερν  ακριβές σκορ : 2-1  (9,50)      Χ 12
τριάδα : Μπρέντφορντ 1 (1,80)  -  Μπάγερν no goal (1.83)  -  Μπαρνέτ under (1,95)   Χ 30
Σύνολο Στοιχήματος: 42 μονάδες.
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 1.793 μονάδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου