Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ

Καλημέρα και καλό μήνα! Από ένα σημείο χάσαμε στις χθεσινές μας τριάδες και δεν καταφέραμε να έχουμε κέρδη.Ας ελπίσουμε σήμερα να έχουμε περισσότερη τύχη!
Στην Serie A για σήμερα πολύ δυνατό (έστω και σε πολύ μικρή απόδοση) βλέπω τον άσσο της Ίντερ. Η αλλαγή προπονητή σίγουρα θα επιδράσει θετικά στους νερατζούρι που υποδέχονται στην έδρα της την Τζένοα,μια ομάδα με την οποία διατηρούν και πολύ καλές σχέσεις και διοικητικό επίπεδο. Στο ματς τώρα Κάλιαρι - Αταλάντα θα επιλέξουμε την ισοπαλία έστω κι αν βρίσκεται σχετικά χαμηλά. Σε μερικές αγωνιστικές στην Ιταλία παρόμοια x δεν θα ξεπερνάνε το 1.8-2, συνεπώς αυτό μια χαρά παίζετε.
Στο ελληνικό πρωτάθλημα παρότι αμφιταλαντεύτηκα με αρκετά σημεία (1 Εργοτέλη, Χ Πανιώνιο, 1 Παναιτωλικό) το μοναδικό που θα κρατήσω είναι ο άσσος της Κέρκυρας. Η αλλαγή προπονητή θα ξυπνήσει τους Φαίακες που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή. Η ΑΕΚ έχει το μυαλό της στα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ θα παίξει και με πολλές απουσίες στην άμυνα. Επίσης δυνατό είναι και το διπλό της Λυών μέσα στην Ρεν,μια Λυών που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.
Τέλος,ακόμα κάποια σημεία που μου άρεσαν και θα κρατήσω είναι το goal/goal της Νιούκαστλ με την Λίβερπουλ (εκατέρωθεν προβλήματα στην άμυνα και γενικά δέχονται γκολ εύκολα) , το διπλό την Γκέτεμποργκ στην έδρα της Σιριάνσκα (μια Γκέτεμποργκ που ενισχύθηκε σημαντικά και θέλει να χτυπήσει πρωτάθλημα) τον άσσο την Κόρδοβα με την Χέρκουλες (σε καλύτερο φεγγάρι οι γηπεδούχοι) και το διπλό της Βελέζ στον ντέρμπι με την Σαν Λορέντζο,ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μοναδες.
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.724 μονάδες.
Δυνατή Τριάδα:  Ίντερ 1(1.53) - Νιούκαστλ goal/goal(1.66) - Λυών 2(3.1),Σύνολο(7.87) x 45 μονάδες.
Δυάδα
: Κάλιαρι x(2.62) - Κέρκυρα 1( 3,3),Σύνολο(8.64) x 30 μονάδες.
Τριάδα: Γκέτεμποργκ 2(1.72) - Βελέζ 2(2.37) - Κόρδοβα 1(1.9),Σύνολο(7.74) x 15 μονάδες.
Σύνολο:  90 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.634 μονάδες.

1 σχόλιο: