Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

   Καλή σας μέρα! Έγινε η αρχή χθες από τον gil και έτσι το http://spor-fan.blogspot.com μπαίνει δυνατά στην προσπάθεια για σωστές προβλέψεις και κυρίως κέρδη. Τις καθημερινές μας προβλέψεις μπορείτε να τις βρίσκετε στο αριστερό περιθώριο του blog. Ελπίζουμε να μπούμε δυναμικά στον χώρο και με σωστά αποτελέσματα να μας αναδείξετε και εσείς οι ίδιοι.
     Κάνω λοιπόν και εγώ την αρχή για σήμερα 19/3 με 2 αγώνες καθώς οι επιλογές μας είναι περιορισμένες με λίγα ματς στο κουπόνι. Ο πρώτος είναι το Κότμπους - Φορτούνα Ντίσελντορφ στον κωδικό (444). Η Φορτούνα έχει 3 σημαντικές απουσίες εκ των οποίων η μία είναι και ο πρώτος σκόρερ της ο Ριόσλερ. Ωστόσο, η Κότμπους παρά τις πολλές επιστροφές είναι ντεφορμέ με 1 νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια. Ποντάρουμε λοιπόν στο διπλό (2.00) καθώς η Φορτούνα δεν έχει περιθώρια για ήττα και πιστεύω πως θα πάρει το παιχνίδι.
Ρόμα - Τζένοα (446) είναι ο άλλος αγώνας. Το over στο (1.50) είναι μια καλή επιλογή καθώς στα μεταξύ τους ματς η προϊστορία και η διάταξη των δύο ομάδων δείχνει πως θα μπουν πολλά γκολ απόψε.
Συνοψίζουμε λοιπόν
444. Κότμπους - Φορτούνα Ντίσελντορφ  2    (2.00)
446.Ρόμα - Τζένοα    over     (1.50)

4 σχόλια:

  1. eiste geloioi re! wraies protaseis! ego leo na exeis kava 1000000000 mipos k dn ta xaseis ola se mia vdomada... asxetoi! ma8ate oloi k kanete blog.... lids-forest 3-7 oraio asso proteines....aide twra oloi geloioi stelnun ton kosmo ston kouva

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό,τι πεις φιλαράκι..θα 'θελα μια μέρα να δω και δικές σου προτάσεις και να όχι να κρίνεις εκ των υστέρων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή