Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ...

Χθες επιτέλους καταφέραμε να βρούμε το δρόμο για το ταμείο,μετά από αρκετά ανεπιτυχή αποτελέσματα, πιάνοντας κάποια πολύ καλά σημεία όπως τον άσσο της Αλκμάαρ κόντρα στην Βαλένθια. Η χθεσινή νίκη ελπίζω να φανεί γούρικη και να συνεχίσουμε με επιτυχίες!
Άλλο ένα τεράστιο κουπόνι έχουμε αυτό το σαββατοκύριακο με ένα ακόμη πρωτάθλημα να ξεκινάει,αυτό της Σουηδίας. Το μεγάλο κουπόνι όμως πολλές φορές μπορεί να αποδειχτεί παγίδα για τον παίκτη για αυτό σας εφιστώ την προσοχή. Σήμερα Παρασκευή τα περισσότερα ματς είναι από τις δεύτερες κατηγορίες των πρωταθλημάτων για αυτό και δεν θα ρισκάρουμε ιδιαίτερα.Συγκεκριμένα θα πάμε με τρία φαβορί ξεκινώντας από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και την Άαχεν που υποδέχεται την νεοφώτιστη Ντιναμό Δρέσδης. Η γηπεδούχος μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα έχει δύσκολο έργο για να παραμείνει στην κατηγορία και το σημερινό ματς είναι σαν τελικός. Θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει κόντρα στην αδιάφορη αντίπαλο της και θα την στηρίξουμε.
Στην Τουρκία τώρα δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου η Μερσίν θέλει  2 νίκες στα δύο προσεχή παιχνίδια για να μπει στις θέσεις που οδηγούν στα play off. Έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά  και θα παλέψει για το κάτι παραπάνω. Πρώτη της αντίπαλος η Καραντεμίκ που την προηγούμενη αγωνιστική σώθηκε και βαθμολογικά. Περίμενα την νίκη της Μερσίν σε πολύ μικρότερη απόδοση λόγο κινήτρου και σε αυτή που την βρίσκω μου κάνει και θα την ποντάρω.
Κλείνοντας την τριάδα που θα προτείνω για σήμερα θα πάω με την νίκη της Βερόνας κόντρα στην Τσιταντέλα στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Η γηπεδούχος Βερόνα είναι μια από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας και θέλει την νίκη για να περάσει στην δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Serie A. Πιστεύουμε ότι εύκολα η δύσκολα θα την πετύχει. Αυτά για σήμερα, νέα στήλη αύριο με περισσότερα σημεία. Καλή Επιτυχία σε όλους!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ:  2.000 μονάδες.
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.400 μονάδες.
Κέρδη Προηγούμενης Στήλης: 474 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1.874 μονάδες.
Τριάδα: Άαχεν 1(2.1) - Μερσίν 1(1.85) - Βερόνα 1(1.6), Σύνολο(6.216) x 30 μονάδες.
Σύνολο: 30 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο*: 1.844 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου