Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ Η ΜΙΛΑΝ....

Δεν ήταν άσχημη η χθεσινή μέρα αλλά πάλι κάτι μου έλειψε για το ταμείο. Η Γουέστ Χαμ παρότι κέρδισε εύκολα, δεν μπόρεσε να βάλλει κάποιο γκολ πριν το ημίχρονο,ενώ η Μίντλεσμπρο δεν κατάφερε να κρατήσει το 0-1 και δέχτηκε την ισοφάριση στο τέλος. Θα μπορούσε άνετα να περάσει το ένα η ακόμα και τα δυο σημεία και να πληρωθούμε καλά μαζί με την Τσέλσι .Το ξεχνάμε και πάμε παρακάτω.
Δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η Μίλαν με την Μπαρτσελόνα,κοντράρονται σήμερα και περιμένουμε ένα πολύ μεγάλο ματς. Και οι δύο βρίσκονται σε φουλ φόρμα και με λίγες απουσίες εκατέρωθεν. Για την Μίλαν μεγάλο πλήγμα είναι ο τραυματισμός του Τιάγκο Σίλβα αλλά από την άλλη έχει τον Ιμπραίμοβιτς σε εκπληκτική κατάσταση και με τεράστιο κίνητρο καθώς το πέρασμα του από την Μπάρτσα δεν ήταν πετυχημένο. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις και όλοι γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει στην μέρα της. Η άμυνα της φέτος όμως δεν εμπνέει τη σιγουριά προηγούμενων ετών. Η απόδοση της Μίλαν είναι τεράστια και δεν μπορώ να την αφήσω. Για ένα μονό αποδεκτό,έστω και με πολύ ρίσκο,είναι ότι πρέπει.
Στον άλλο προημιτελικό η Μπάγερν μπορεί να καθαρίσει από σήμερα την υπόθεση πρόκριση κόντρα σε μια Μαρσέιγ που παίζει στην έδρα την αλλά δεν δείχνει σε καλή κατάσταση και θα παίξει χωρίς τον αίλουρο Μανταντά. Δεν βρίσκω άλλο ματς για σήμερα για να το συνδυάσω με το διπλό και έτσι θα πάω στα αυριανά του Europa League. Στην Ολλανδία η Αλκμάαρ υποδέχεται την Βαλένθια και με μεγάλο ρίσκο θα πάω στον άσσο. Στην έδρα της η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Αλκμάαρ εμφανίζεται πολύ δυνατή ενώ η Βαλένθια βρίσκεται σε κάμψη. Τέλος στην Γερμάνια και το ματς Σάλκε-Αθλέτικ Μπιλμπάο περιμένω ανοιχτό ματς και από τους δύο με πολύ πιθανό το over.
Αν δεν περάσει η Μπάγερν σήμερα ίσως ξαναδώ κάτι αύριο, αλλιώς νέα στήλη την Παρασκευή.
Καλή μπάλα να δούμε και καλή επιτυχία σε ότι παίξετε!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ:  2.000 μονάδες.
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.505 μονάδες.
Μονό: Μίλαν 1(5.2) , 45 μονάδες.
Τριάδα: Μπάγερν 2(1.8) - Αλκμάαρ 1(2.63) - Σάλκε Over(1.67) , 60 μονάδες.
Σύνολο 105 μονάδες.
Νέο Υπόλοιπο: 1400 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου