Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Με χαλαρα πονταρισματα πριν το ΣΚ..

Οι επιλογες μου μεσα στην εβδομαδα ηταν πολυ κακες με αποτελεσμα να μην βρω το δρομο για το ταμειο,κατι που θα προσπαθησω να αλλαξω με προσεκτικοτερες επιλογες ξεκινωντας απο σημερα.Πριν ξεκινησω την αναλυση των σημερινων μου προτασεων να πω συγχαρητηρια στον zhan που σας εδωσε με επιτυχια μεγαλα σημεια οπως τον ασσο της KPR και το x στο ματς Ατρομητος-Αστερας Τριπολης.
Στα δικα μας τωρα με το κουπονι να ειναι απο τα μεγαλυτερα του χρονου αφου ξεκιναει και η Νορβηγια.Για σημερα παρασκευη θα πονταρουμε λιγες μοναδες περιμενοντας τα ματς του ΣΚ.
Απο μεγαλες αποδοσεις κραταω δυο σημεια. Το διπλο της πολυ φορμαρισμενης Ιστρ στην εδρα της χαβρης καθως και το διπλο της εμπολι στην εδρα της Σασσουλο.Το δευτερο σημειο ειναι σαφως πιο δυσκολο αλλα και με τεραστια αποδοση.Μια παρενθεση εδω για να αναφερω οτι θα μπορουσα να πονταρω για καλυψη στο x αλλα προτιμω να μην χαλαω τις αποδοσεις.Ειναι καθαρα προσωπικο γουστο και οποιος θελει μπορει να κανει καλυψη στο x η dnb.
Απο φαβορι τωρα εχω κρατησει το διπλο της Φορτ. Σιταρντ(πεφτει ηδη σε ολες τις εταιριες) στην εδρα της αδιαφορης Εμεν,τον ασσο της Βιγιαρεαλ Β κοντρα στην Μουρθια(η οποια εχει πολλους τιμωρημενους και κακη φορμα),το διπλο της Μπενφικα(χρειαζεται παση θυσια την νικη και η Ολανενσε γεμιζε ανετα νοσοκομειο με τοσους τραυματιες) και τελος το Over στο ματς Μολντε-Στρομσγκοντσετ.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μοναδες.
Προηγουμενο Υπολοιπο: 1.775 μοναδες.
Τριαδα: Μολντε Over(1.6)-Ιστρ 2(3.25)-Φορτ. Σιταρντ 2(1.55), 12 μοναδες.
Τριαδα: Εμπολι 2(5.5)-Βιγιαρεαλ Β 1(2)-Μπενφικα 2(1.36), 12 μοναδες.
Τριαδα: Φορτ. Σιταρντ 2(1.55)-Βιγιαρεαλ Β 1(2)-Μπενφικα 2(1.36), 21 μοναδες.
Συνολο: 45 μοναδες.
Νεο Υπολοιπο: 1.730 μοναδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου