Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μέρα για.... ΚΕΡΔΗ!!


Δυστυχώς η Μπρέσια δεν μας έκανε το χατίρι χθες και παρότι πίεσε στο τέλος και θα μπορούσε να πετύχει το νικητήριο γκολ δεν τα κατάφερε. Παρόλα αυτά χάσαμε ένα σημείο του 4.5 κι όχι ένα φαβορί του 1.4-1.5 για αυτό και δεν χρειάζεται απογοήτευση.
Πάμε στα σημερινά με ένα κουπόνι πλούσιο σε ματς κυρίως σε Αγγλίδες με τις οποίες και θα ασχοληθούμε περισσότερο. Στην Τσάμπιονσιπ υπάρχουν τρία ματς με ξεκάθαρα φαβορί τα οποία και θα ακολουθήσουμε. Η Γουέστ Χαμ έπεσε στην τρίτη θέση και θέλει να επανέλθει στις δυο πρώτες που οδηγούν στην απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ, η Λιντς χρειάζεται την νίκη κόντρα στην Νότιγχαμ για να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στα play off,και η Μπέρμιγχαμ μπορεί να σημειώσει ένα εύκολο διπλό στην έδρα της τελευταίας και με πολλά προβλήματα Πόρτσμουθ. Θα μπορούσαμε αυτά τα 3 ματς να τα κάνουμε τριάδα όμως θα προτιμήσουμε καλύτερα να τα σπάσουμε σε δυάδες βάζοντας μέσα και την νίκη της Οσασούνα κόντρα στην Χετάφε. Η ομάδα από την Παμπλόνα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της έχοντας κερδίσει στα τρία τελευταία ματς σε αυτήν, Μπαρτσελόνα(3-2), Γρανάδα(2-1) και Μπιλμπάο(2-1).
Από τις μικρότερες τώρα κατηγορίες της Αγγλίας θα ρισκάρουμε με το διπλό της Κόλτσεστερ λόγω της μεγάλης απόδοσης αυτού, ενώ θα πάμε και με το προφανές οβερ στο ματς Τζίλιγχαμ-Κρόουλι. Προσθέτοντας και τον άσσο της Μπλάκμπερν από την Πρέμιερ καταλήγουμε σε μια τριάδα ρίσκου αλλά και μεγάλης απόδοσης.
Τέλος θα ποντάρουμε σε μονό αποδεκτό την Μπενφίκα και μάλιστα από ημίχρονο κόντρα στην Πόρτο, καθώς έχει μεγαλύτερο κίνητρο και θέλει και την εκδίκηση από για την ήττα στο πρωτάθλημα.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 2.000 μονάδες.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 1.970 μονάδες.
Δυάδα: Γουέστ Χαμ 1(1.66) – Μπέρμιγχαμ 2(1.9),Σύνολο(3.154) x 60 μονάδες.
Δυάδα: Οσασούνα 1(2.25) – Λιντς 1(1.83),Σύνολο(4.1175) x 30 μονάδες.
Τριάδα: Κόλτσεστερ 2(4.00) – Τζίλιγχαμ Over(1.85) – Μπλάκμπερν 1(2.37),Σύνολο(17.538) x 15 μονάδες.
Μονό: Μπενφίκα 1/1(4.2) x 30 μονάδες.
Σύνολο στοιχήματος: 135 μονάδες.
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 1.835 μονάδες.

*Οι αποδόσεις των ματς είναι από book στο ίντερνετ εκτός από το μονό που είναι από το ανταλλακτήριο. Καλή μας επιτυχία!

2 σχόλια: